top of page

Trajna šminka

U organizaciji prof. kozmetičke grupe predmeta Anđele Savović, Kristine Caušević i Marine Đikanović, školu je posjetila Sara Dragović, vlasnik Estetic Sara studia, i našim učenicima održala prezentaciju na temu: Trajna šminka.



Trajna šminka, kao dio brige o estetici lica postaje izuzetno popularna medju mladjima, ali i odraslima, predstavljajući potencijal za stvaranje biznisa i sopstvenog brenda. Sve više žena, kao i muškaraca se, pod uticajem raznih trendova, odlučuje za trajnu šminku, u cilju da isprave nepravilnosti i prisutnu asimetriju na licu, bilo pravilno oblikovanim obrvama, ajlajnerom ili čak trajnom šminkom usana.

“Bavljenje trajnom šminkom, pored bavljenja estetikom lica, koju sam oduvijek voljela, mi je omogućilo da budem samostalna, uspješna i da izgradim svoj brend i svoje ime u svijetu ljepote," istakla je Sara Dragović, koja niže uspjehe poslednjih 18 godina, a koja je svoje iskustvo podijelila i sa našim učenicima kozmetolozima, otkrivši im jedan nov pravac u svijetu ljepote.

Djeca su preko video bima mogla da vide kako se radi čuvena puder tehnika na obrvama.

Zahvaljujemo se pomoćnici direktorice Branki koja je pristala da bude model i bila oduševljena novim obrvama.



Comments


bottom of page