top of page

PUZA Akademija

U četvrtak, 8. decembra u Amfitetru naše škole, održana je prezentacija PUZA Akademije čije je sjedište u Ankari, Republika Turska.


PUZA Akademija je međunarodno priznata konsultantska i edukativna ustanova za buduće studente za upis na univerzitete u Turskoj, Evropi i Americi..


Osim što sarađuje sa svim privatnim i državnim univerzitetima u Turskoj, sa najprestižnijim univerzitetima širom svijeta, PUZA Akademija garantuje budućim studentima upis i to putem razvijenog sistema obuke, pripreme za međunarodne ispite koji su neophodni za upis, kao i učenje engleskog i turskog jezika.


U toku prezentacije učenici su imali priliku da postavljaju pitanja vezana za nastavak svog školovanja, mogućnostima koje im se pružaju, ali i o koracima koji ih očekuju da bi se upisali na neki od univerziteta u inostranstvu..



Govorilo se i o kvalitetu medicinskih univerziteta u R.Turskoj, s obzirom da se nalaze na samom vrhu na svjetskoj listi univerziteta.


U razgovoru sa pomoćnicom direktorice Brankom Kovačević, otvorena je mogućnost osmišljavanja programa i projekata, koji će biti posebno dizajnirani za učenike Medicinske skole kao sto su ljetnje skole ucenja turskog i engleskog jezika u R.Turskoj.


U narednom periodu biće organizovana i nagradna igra na kojoj će učenici imati priliku da osvoje besplatno pohađanje nekog od programa koje nudi PUZA Akademija.


Prezentaciju su održali g. Mustafa Ay, generalni menadzer PUZA Akademije i gđa Renata Gojković, koordinator za Crnu Goru.



Comments


bottom of page