top of page

JAVNI POZIV - prikupljanja ponuda za posjetu SAJMU KNJIGA 2024. godine u Beogradu

JU Stručna medicinska škola poziva sve zainteresovane Agencije da dostave ponude radi odlaska učenika i pratioca na Sajam Knjiga u Beogradu.


Sajam bi posjetilo oko 450 do 500 učenika zajedno sa pratiocima i vođama puta u periodu od 18 – 21. 10. ili od 24 – 27. 10. 2024. godine.


Pozivamo sve zainteresovane Agencije koje se bave organizacijom putovanja da se prijave na javni poziv (u cijenu aranžmana uračunati: prevoz turističkim autobusima, smještaj u hotelu na bazi dva noćenja sa doručkom u ½, 1/3 i ¼ sobama, osiguranje putnika, posjetna ulaznica za sajam, dnevnice za pratioce grupe (1 pratioc min. 20 učenika + vođe puta).


Tražimo mogućnost plaćanja aranžmana u ratama.


Javni poziv otvoren je 10 dana od dana objavljivanja.


Privredni subjekt treba da posjeduje ovlašćenje za obavljanje djelatnosti (dozvola, licenca, odobrenje ili drugi akt) u skladu sa zakonom. Ispunjenost uslova za obavljanje djelatnosti dokazuje se dostavljanjem: - Licenca za obavljanje djelatnosti turističke agencije - organizatora putovanja i – Rješenje o izdavanju licence, izdatu od nadležnog Ministarstva (Prema Zakonu o turizmu) - Licence za javni prevoz putnika u unutrašnjem ili međunarodnom drumskom saobraćaju, sa rokom važenja u vrijeme izvođenja putovanja ukoliko vrši prevoz sopstvenim sredstvima ili ugovor sa licenciranim prevoznikom sa sjedištem u Crnoj Gori, ukoliko ponuđač ne vrši prevoz putnika sopstvenim sredstvima, kao i licencu prevoznika za javni prevoz putnika u unutrašnjem i međunarodnom drumskom saobraćaju, sa rokom važenja u vrijeme izvođenja putovanja. 


Privredni subjekat je dužan da posjeduje minimum iskustva na kvalitetnom i uspješnom izvršavanju istih ili sličnih poslova što se dokazuje potvrdama izdatih od strane korisnika o pruženim uslugama.


Prijave se podnose sa pratećom dokumentacijom  na adresu:

JU STRUČNA MEDICINSKA ŠKOLA

Džona Džeksona broj 1, 81000 Podgorica.

 


Comments


bottom of page