top of page

7. april - Svjetski dan zdravlja

Povodom Svjetskog dana zdravlja, učenici naše Škole su i ove godine posjetili Dom starih u Podgorici. Naime, Projekat „Čini dobra djela“, realizovali su članovi recitatorske sekcije (Matija Konatar, Ječmenica Valentina, Nikolić Tijana, Vasilisa Banović, Jovanović Teodora i Rakčević Anja). Oni su uz pomoć profesorica Aleksandre Delibašić-Vujotić i Valerije Krgović pripremili zanimljiv program.



Na početku programa, voditeljka Anđela Stanišić, pozdravila je korisnike Doma starih i uputila riječi zahvalnosti Upravi doma, koja nam je omogućila da realizujemo zamišljenu ideju. Pjesmom, besjedom i stihovima poznatih pjesnika, učenici su uspjeli da izmame osmijeh i zadovoljstvo na licima naših penzionera. Kreativnost i umijeće naših darovitih učenika, pozdravljeni su gromkim aplauzom.


Nakon uspješno izvedenog programa, učenici ( Rakonjac Irena, Rakčević Tamara, Rastoder Adi, Rondović Miloje, Rutović Anđela, Stanišić Andrijana i Tomašević Anja), zajedno sa profesoricama praktične nastave Vesnom Raičković i Milenom Bulatović, pokazali su svoje stručno umijeće. Oni su korisnicima doma mjerili pritisak, šećer i saturaciju.


Svojom kreativnošću, ljubaznošću i znanjem, pokazali su da naše malo, zaista nekome znači mnogo.


Druženje sa penzionerima proteklo je u prijatnoj atmosferi. Slutimo neki novi susret sa našim dragim korisnicima i osobljem Doma starih.

Comments


bottom of page